BREZPLAČNA POŠTNINA za vsa naročila nad 70€. Domov » Ženske denarnice

Ženske denarnice

Mala ženska denarnica - 3414

Mala ženska denarnica - 3414

Ženska denarnica manjšega formata, ki ima skupno 18 predalčkov in se zapira na pašček. Denarnica ima 10 predalov točne velikosti kartice ter 6 malo večjih predalov v katere lahko spravite odvečne kartice, dokumente, slike, itd. Denarnica ima 2 predala za denar. Denarnica ima poleg zunanjega paščka tudi notranjo zadrgo, ki vam nudi večjo varnost za varovanje skrivne zaloge. Ima prostoren predal za kovance. Tovrsten predal omogoča kovancem, da se poravnajo po celi širini, kar občutno stanjša debelino denarnice.

27,34 €
Nakup
Mala ženska denarnica - 3411

Mala ženska denarnica - 3411

Ženska denarnica manjšega formata, ki ima največ predalčkov v svojem razredu, kar 21. Denarnica se zapira na pašček, ki je zelo lično narejen. Denarnica ima 13 predalov točne velikosti kartice ter 6 malo večjih predalov v katere lahko spravite odvečne kartice, dokumente, slike, itd. Denarnica ima 2 predala za denar. Denarnica ima poleg zunanjega paščka tudi notranjo zadrgo, ki vam nudi večjo varnost za varovanje skrivne zaloge. Ima dovolj prostora za kovance do katerih dostopate prek zunanje zadrge.

29,34 €
Nakup
Mala ženska denarnica - 3400

Mala ženska denarnica - 3400

Klasična ženska denarnica manjšega formata. Ima 8 predalov v velikosti kartice, 4 dodatne predele za dokumente, odvečne kartice, slike, itd. Za večjo varnost skritih zalog skrbi zadrga. Za še bolj optimizirano nošenje pa prostoren predal za kovance, ki omogoča kovancem, da se porazdelijo po celotni površini denarnice.

29,34 €
Nakup
Velika ženska denarnica - 3427

Velika ženska denarnica - 3427

Denarnica klasične oblike, a malce manjšega formata, v katero brez težav spravite največje bankovce v zgornji predal za manjše bankovce pa ima na voljo 2 predala. Poleg tega ima tudi 12 predalov za kartice, 7 dodatnih predalov za dokumente, odvečne kartice in slike. Ima tudi zadrgo za skrivno zalogo, pašček čez kartice za večjo varnost ter zadrgo za shranjevanje kovancev.

28,90 €
Nakup
Velika ženska denarnica - 3426

Velika ženska denarnica - 3426

Simpatična in najprostornejša ženska denarnica se odpira na zadrgo in vas razvaja s skupno 33 predalčki. Od tega jih je 26 v velikosti kartic, 5 dodatnih predalov za dokumente ali odvečne kartice. Kovance spravite v poseben predal na zadrgo. Denarnica je narejena iz prijetnega mehkega usnja.

33,90 €
Nakup
Velika ženska denarnica - 4073

Velika ženska denarnica - 4073

Posebna ženska denarnica, ki se odpira na zadrgo in vam ponuja 12 predalov v velikosti kartic, 2 predala za dokumente ali odvečne kartice in 2 predala za denar. Kovance spravite v poseben zato namenjen predal na zadrgo. Denarnica je narejena iz prijetnega govejega usnja, ki spominja na krokodilji vzorec.

33,90 €
Nakup
Velika ženska denarnica - 3408

Velika ženska denarnica - 3408

Lična denarnica iz kvalitetnega govejega usnja z estetskim paščkom na zunanjosti, malce manjšega formata, ki vam ponuja prostor za 18 kartic in 6 dodatnih predalov za dokumente, odvečne kartice in slike. Na zadnjem delu ima predal na zadrgo za kovance.

33,90 €
Nakup
Velika ženska denarnica - 3422

Velika ženska denarnica - 3422

Lična denarnica z estetskim paščkom na zunanjosti, klasične oblike, a malce manjšega formata v katero brez težav spravite vsaj 9 kartic. Poleg tega ima še 4 dodatne predale za dokumente, odvečne kartice in slike ter zadrgo za skrivno zalogo.

32,90 €
Nakup

Vsi izdelki so ročno izdelani v Sloveniji.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.