BREZPLAČNA POŠTNINA za vsa naročila nad 70€. Domov » Ženske torbe » Torbice za vsak dan

Torbice za vsak dan

Celotno kolekcijo odlikuje vrhunski design, ki je povezan z uporabnostjo. Ko smo torbe razvijali smo imeli v mislih žensko, ki je v koraku s časom a hkrati si želi uporabno torbico. Torbe za njo iz aktualne kolekcije Jesen – Zima  so izdelane v Sloveniji iz kvalitetnega barvanega govejega usnja.

Ženska klasična torbica z ročajem - 3234

Torba dimenzije (Dolžine 32 cm, višine 22 cm in širine 12 cm) ima v notranjosti 2 večja predala in predalček z zadrgo. Na sprednji zunanji strani prostoren predal in na hrbtni strani ozek predalček na zadrgo. Odpira se na magnet. Priložen je pasek čez ramo. Torbo lahko nosite v roki ali čez ramo.

83,90 €

Ženska poslovna torba - 3382

Ženska poslovna torba ima v notranjosti dva predala, 2 krat zadrgo in sprednji predal na magnet. Zgornja zadrga omogoča zapiranje celotne torbice. Znotraj je zadrga, ki je namenjena shranjevanju manjših dragocenosti.

144,50 €

Ženska klasična torbica z ročajem in žepi - 3235

Torba dolžine 30 cm, višine 22 cm in širine 11 cm ima v notranjosti 2 večja predala in predalček z zadrgo. Na sprednji zunanji strani dva predalčka in na hrbtni strani ozek predalček na zadrgo. Odpira se na dva magneta. Priložen je pasek čez ramo. Torbo lahko nosite v roki ali čez ramo.

89,90 €

Ženska klasična torbica z ročajem in žepi - 3248

Torba dolžine 36 cm, višine 28 cm in širine 13 cm ima v notranjosti 2 večja predala in predalček z zadrgo. Na sprednji zunanji strani dva predalčka in na hrbtni strani ozek predalček na zadrgo. Odpira se na dva magneta. Priložen je pasek čez ramo. Torbo lahko nosite v roki ali čez ramo.

111,70 €

Vsi izdelki so ročno izdelani v Sloveniji.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.