BREZPLAČNA POŠTNINA za vsa naročila nad 70€. Domov » Moške denarnice » Moške listnice

Moške listnice

Moške listnice spadajo med večje denarnice. Moške listnice imajo globok predal za denar. Poleg tega pa moške listnice nudijo veliko prostora za kreditne kartice, vozniško in prometno dovoljenje ipd.

Velika moška denarnica - 3544

Velika moška listnica z dvema predaloma za denar, enajstimi predali za kartice z zaščito s paščkom, tremi predali v velikosti dokumentov ter skrivno zadrgo. Preklopna prostorna denarnica ima klasičen predal za kovance.

32,90 €

Velika moška denarnica - 3539

Velika moška listnica z dvema predaloma za denar, dvanajstimi predali za kartice, štirimi predali v velikosti dokumentov ter skrivno zadrgo. Preklopna prostorna denarnica ima klasičen predal za kovance.

34,90 €

Mala moška listnica - 3545

Manjša moška listnica z dvema predaloma za denar, osmimi predali za kartice z zaščito s paščkom, sedmimi dodatnimi predali za dokumente, odvečne kartice ali vizitke ter skrivno zadrgo. Preklopna prostorna denarnica ima klasičen predal za kovance.

32,90 €

Vsi izdelki so ročno izdelani v Sloveniji.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.