BREZPLAČNA POŠTNINA za vsa naročila nad 70€. Domov » Ženske denarnice » Velike ženske denarnice

Velike ženske denarnice

Večje ženske usnjene denarnice zagotavljajo nošenje denarja brez prepogibanja in zagotavljajo veliko prostora za kartice in kovance. Zaradi svoje oblike so primerne tudi za nošenje mobinih telefonov in ostalih malenkosti.

Velika ženska denarnica - 3427

Denarnica klasične oblike, a malce manjšega formata, v katero brez težav spravite največje bankovce v zgornji predal za manjše bankovce pa ima na voljo 2 predala. Poleg tega ima tudi 12 predalov za kartice, 7 dodatnih predalov za dokumente, odvečne kartice in slike. Ima tudi zadrgo za skrivno zalogo, pašček čez kartice za večjo varnost ter zadrgo za shranjevanje kovancev.

28,90 €

Velika ženska denarnica - 3426

Simpatična in najprostornejša ženska denarnica se odpira na zadrgo in vas razvaja s skupno 33 predalčki. Od tega jih je 26 v velikosti kartic, 5 dodatnih predalov za dokumente ali odvečne kartice. Kovance spravite v poseben predal na zadrgo. Denarnica je narejena iz prijetnega mehkega usnja.

33,90 €

Velika ženska denarnica - 4073

Posebna ženska denarnica, ki se odpira na zadrgo in vam ponuja 12 predalov v velikosti kartic, 2 predala za dokumente ali odvečne kartice in 2 predala za denar. Kovance spravite v poseben zato namenjen predal na zadrgo. Denarnica je narejena iz prijetnega govejega usnja, ki spominja na krokodilji vzorec.

33,90 €

Velika ženska denarnica - 3408

Lična denarnica iz kvalitetnega govejega usnja z estetskim paščkom na zunanjosti, malce manjšega formata, ki vam ponuja prostor za 18 kartic in 6 dodatnih predalov za dokumente, odvečne kartice in slike. Na zadnjem delu ima predal na zadrgo za kovance.

33,90 €

Velika ženska denarnica - 3422

Lična denarnica z estetskim paščkom na zunanjosti, klasične oblike, a malce manjšega formata v katero brez težav spravite vsaj 9 kartic. Poleg tega ima še 4 dodatne predale za dokumente, odvečne kartice in slike ter zadrgo za skrivno zalogo.

32,90 €

Velika ženska denarnica - 3403

Denarnica klasične oblike in velikosti je narejena iz kvalitetnega govejega usnja, ki lepo ohranja svojo obliko leta in leta. Ima ogromno 16 predalov za kartice, 5 dodatnih predalov za dokumente, odvečne kartice in slike. Ima tudi zadrgo za skrivno zalogo in zadrgo za shranjevanje kovancev.

34,90 €

Velika ženska denarnica - 3407

Simpatična in najprostornejša ženska denarnica se odpira na zadrgo in vas razvaja s skupno 33 predalčki. Od tega jih je 24 v velikosti kartic, 7 dodatnih predalov za dokumente ali odvečne kartice in 2 predala za denar. Kovance spravite v poseben predal na zadrgo. Denarnica je narejena iz prijetnega govejega usnja in se na eni strani zapira s paščkom na drugi pa z zadrgo.

33,90 €

Velika ženska denarnica - 3428

Denarnica klasične oblike in velikosti je narejena iz kvalitetnega govejega usnja, ki lepo ohranja svojo obliko leta in leta.  V notranjosti ima tudi posebno zaponko za shranjevanje kovancev ali ostalih dokumentov. Poleg tega ima 13 predalov za kartice, 5 dodatnih predalov za dokumente, odvečne kartice in slike..

32,90 €

Vsi izdelki so ročno izdelani v Sloveniji.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.