BREZPLAČNA POŠTNINA za vsa naročila nad 70€. Domov » Moške denarnice » Klasične denarnice

Klasične denarnice

V to kategorijo moških denarnic spadajo denarnice standardne velikosti, so namenjene moškim, ki imajo radi vse dokumente na enem mestu. Vse denarnice so primerne za vozniško in prometno dovoljenje, imajo dosti prostora za kreditne kartice ter denar. Večina ima prilagojen predalček za drobiž, ki omogoča enakomerno porazdelitev kovančkov po celem predalu.

Velika moška denarnica - 3515

Ekstremno prostorna moška denarnica iz govejega usnja, ponuja 21 predalov za kartice, 3 dodatne predale za dokumente, preostale kartice ali vizitke. Denarnica nima predala za kovance zato je izredno tanka.

28,90 €

Velika moška denarnica - 3537

Ekstremno prostorna moška denarnica iz posebno brušenega govejega usnja, ponuja 17 predalov za kartice, 4 dodatne predale za dokumente, preostale kartice ali vizitke. Denarnica ima prostoren predal za kovance.

31,90 €

Velika moška denarnica - 3524

Elegantna moška denarnica iz kakovostnega goveja usnja, ki bo služila svojemu namenu leta in leta. Denarnica ponuja 12 predalov za kartice, 4 dodatne predale za dokumente, preostale kartice ali vizitke. Denarnica ima klasičen predal za kovance.

31,90 €

Velika moška denarnica - 3523

Elegantna moška denarnica iz kakovostnega goveja usnja, ki bo služila svojemu namenu leta in leta. Denarnica ponuja 12 predalov za kartice, 5 dodatnih predalov za dokumente, preostale kartice ali vizitke. Denarnica ima prostoren predal za kovance.

31,90 €

Velika moška denarnica - 3532

Tanka denarnica, ki je hkrati dovolj prostorna, saj v njo lahko spravite 8 kartic. Na voljo imate tudi 3 dodatne predale za prometno dovoljenje, vizitke in preostale kartice. Denarnica ima prostoren predal za kovance. Tovrsten predal omogoča kovancem, da se poravnajo po celi širini, kar občutno stanjša debelino denarnice. Denarnica je narejena iz mehkega govejega usnja.

25,90 €

Velika moška denarnica - 3526

Moška denarnica iz posebno brušenega govejega usnja, ponuja 8 predalov za kartice, 6 dodatnih predalov za dokumente, preostale kartice, vizitke ali slike. Denarnica se zapira s paščkom na net. Denarnica ima klasičen predal za kovance.

31,90 €

Velika moška denarnica - 3525

Moška denarnica iz mehkega govejega usnja se vam prijetno prilega od prvega dne. Ponuja 8 predalov za kartice, 5 dodatnih predalov za dokumente, preostale kartice, vizitke ali slike in dva predala za denar. Denarnica ima poseben pašček čez kartice, ki nudi še dodatno varnost. Denarnica ima prostoren predal za kovance. Tovrsten predal omogoča kovancem, da se poravnajo po celi širini, kar občutno stanjša debelino denarnice.

28,90 €

Velika moška denarnica - 3522

Moška denarnica iz kakovostnega goveja usnja dolgo ohranja svojo obliko in deluje elegantno. Ponuja 8 predalov za kartice, 6 dodatnih predalov za dokumente, preostale kartice, vizitke ali slike in dva predala za denar. Ima zadrgo, kjer lahko varno zaprete denar ali druge vredne stvari. Denarnica ima prostoren predal za kovance. Tovrsten predal omogoča kovancem, da se poravnajo po celi širini, kar občutno stanjša debelino denarnice.

29,90 €

Velika moška denarnica - 3531

Moška denarnica iz mehkega govejega usnja, ki se vam prilega od prvega dne, ponuja 7 predalov za kartice, 6 dodatnih predalov za dokumente, preostale kartice, vizitke ali slike. Denarnica ima prostoren predal za kovance. Tovrsten predal omogoča kovancem, da se poravnajo po celi širini, kar občutno stanjša debelino denarnice.

25,60 €

Velika moška denarnica - 3555A

Denarnica iz mehkega govejega usnja, ki ima predal za dokumente na prednji strani in se zapira s paščkom na stiskač. V notranjosti nudi prostor za 6 kartic, 2 dodatna predala za dokumente, preostale kartice, vizitke ali slike in štiri predale za denar. Ima klasičen predal za kovance. Denarnica ima poleg zunanjega paščka tudi notranjo zadrgo, ki vam nudi večjo varnost za varovanje skrivne zaloge.

29,90 €

Velika moška denarnica - 3534

Klasična denarnica iz mehkega usnja, ki vam ponuja prostor za najmanj 6 kartic ima 8 dodatnih predalov, ki so namenjeni za dodatne kartice, dokumente, slike, itd. in 2 predala za denar. Denarnica ima prostoren predal za kovance. Tovrsten predal omogoča kovancem, da se poravnajo po celi širini, kar občutno stanjša debelino denarnice.

24,50 €

Vsi izdelki so ročno izdelani v Sloveniji.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.