BREZPLAČNA POŠTNINA za vsa naročila nad 50€. Domov » Moške torbe » Male moške torbice

Male moške torbice

Male moške torbe so namenjene moškim, ki potrebujejo torbo predvsem za nošenje osebnih dokumentov, denarnice, telefona ipd. Okvirna dimenzija teh torb je 23 (dolžina) *16 (višina) *5 (širina). oz. 24*27*9 pri nekoliko večjih torbicah.

Ročna moška torbica Nesseser - 3283

Prostorna moška torbica, malega formata. Primerna za hranjenje dokumentov ter drugih drobnarij. Notranjost - 2 lepo dodelana predala; Zunanjost - na hrbtni strani predal z zadrgo, pod pokrovom predalček. Dodan pašček za čez roko.

37,60 €

Ročna moška torbica Nesseser - 3284

Moška ročna torbica. Primerna za hranjenje dokumentov ter drugih drobnarij. Notranjost - 1 lepo dodelan predal, hrbtni predalček z zadrgo; Zunanjost - Vidnen žepek in predal z zadrgo, hrbtni predal z zadrgo. Dodan pašček za čez roko.

31,90 €

Ročna moška torbica Nesseser - 3285

Moška torbica. Primerna za hranjenje dokumentov ter drugih drobnarij. Notranjost - 1 lepo dodelan predal, hrbtni predalček z zadrgo; Zunanjost - Viden žepek in predal z zadrgo, hrbtni predal z zadrgo. Dodan pašček za čez roko.

36,91 €

Ročna moška torbica Nesseser - 3287

Moška torbica. Primerna za hranjenje dokumentov ter drugih drobnarij. Notranjost- 1 lepo dodelan predal, hrbtni predalček z zadrgo; Zunanjost- Viden žepek za mobilni telefon in predal z zadrgo, hrbtni predal z zadrgo. Dodan pašček za čez roko.

37,89 €

Torba za čez ramo manjša - 3236

Prostostoječa torba, dolžine 24 cm, višine 31 cm in širine 8 CM, ki jo lahko nosite v roki ali čez ramo je izdelana iz kvalitetnega usnja in se zapira na magnet. V notranjosti ima en podložen predal ter mali predalček na zadrgo ob strani.

95,90 €

Torba za čez ramo manjša - 3254

Mala priročna torbica, dolžine 19 cm, višine 23 cm in širine 6 cm ima en večji predal in nekaj predalčklov na zadrgo v katerih lahko varno spravite dokumente, denarnice, mobilni telefon in ostale drobnarije.

49,90 €

Vsi izdelki so ročno izdelani v Sloveniji.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.