BREZPLAČNA POŠTNINA za vsa naročila nad 70€. Domov » Moške torbe » Male moške torbice

Male moške torbice

Male moške torbe so namenjene moškim, ki potrebujejo torbo predvsem za nošenje osebnih dokumentov, denarnice, telefona ipd. Okvirna dimenzija teh torb je 23 (dolžina) *16 (višina) *5 (širina). oz. 24*27*9 pri nekoliko večjih torbicah.

Ročna moška torbica Nesseser - 3283

Prostorna moška torbica, malega formata. Primerna za hranjenje dokumentov ter drugih drobnarij. Notranjost - 2 lepo dodelana predala; Zunanjost - na hrbtni strani predal z zadrgo, pod pokrovom predalček. Dodan pašček za čez roko.

37,60 €

Ročna moška torbica Nesseser - 3284

Moška ročna torbica. Primerna za hranjenje dokumentov ter drugih drobnarij. Notranjost - 1 lepo dodelan predal, hrbtni predalček z zadrgo; Zunanjost - Vidnen žepek in predal z zadrgo, hrbtni predal z zadrgo. Dodan pašček za čez roko.

31,90 €

Ročna moška torbica Nesseser - 3285

Moška torbica. Primerna za hranjenje dokumentov ter drugih drobnarij. Notranjost - 1 lepo dodelan predal, hrbtni predalček z zadrgo; Zunanjost - Viden žepek in predal z zadrgo, hrbtni predal z zadrgo. Dodan pašček za čez roko.

36,91 €

Ročna moška torbica Nesseser - 3287

Moška torbica. Primerna za hranjenje dokumentov ter drugih drobnarij. Notranjost- 1 lepo dodelan predal, hrbtni predalček z zadrgo; Zunanjost- Viden žepek za mobilni telefon in predal z zadrgo, hrbtni predal z zadrgo. Dodan pašček za čez roko.

37,89 €

Torba za čez ramo manjša - 3236

Prostostoječa torba, dolžine 24 cm, višine 31 cm in širine 8 CM, ki jo lahko nosite v roki ali čez ramo je izdelana iz kvalitetnega usnja in se zapira na magnet. V notranjosti ima en podložen predal ter mali predalček na zadrgo ob strani.

95,90 €

Torba za čez ramo manjša - 3254

Mala priročna torbica, dolžine 19 cm, višine 23 cm in širine 6 cm ima en večji predal in nekaj predalčklov na zadrgo v katerih lahko varno spravite dokumente, denarnice, mobilni telefon in ostale drobnarije.

49,90 €

Casual usnjena torba A5+ 3255

Casual torba je narejena iz kvalitetnega brušenega usnja. Torba ima znotraj 2 velika predala, ter 2 manjša predala na zadrgo, zanko za 2 svinčnika ter priročni žep za telefon ali denarnico. Na pokrovu ima še en dodaten žep za telefon. Dimenzija torbe je 23cmx26cmx6cm.Torba je sodobnega in mladostnega dizajna primerna za vsakdanjo uporabo.

59,79 €

Usnjena torbica za okoli pasu 3256

Usnjena torbica za okoli pasu je dimenzije 38cmx15cmx7cm je praktična za na potovanje oziroma vsakodnevno uporabo. Spredaj ima praktičen žep za telefon, ključe, srednji žep je dovolj velik za denarnico, očala, dokumente.Zadaj ima še en praktičen žep v katerega lahko varno spravite potne liste alipodobne dokumente. Torbica se lahko nosi okoli pasu, ali preko ramena.

48,80 €

Vsi izdelki so ročno izdelani v Sloveniji.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.