BREZPLAČNA POŠTNINA za vsa naročila nad 70€. Domov » Ženske torbe » Poslovne ženske torbe

Poslovne ženske torbe

V podjetju Usnjena galanterija Cvetko Gruden s.p. se zavedamo, da sodobna poslovna ženska od torbe pričakuje več.

Naš moto »trpežnost, udobje, eleganca« nas vodi, ko v domačem podjetju izdelujemo kakovostne poslovne torbe.

Ženska poslovna torba - 3003

Poslovna torba. Notranjost- 2 lepo dodelana predala + sredinski predal z zadrgo, prostor za kartice; Zunanjost - na hrbtni strani predal z zadrgo, pod pokrovom predalček, na strani etui za mobilni telefon + pas za čez ramo.

109,90 €

Torba za prenosnik platno usnje - 3007

Poslovna aktovka kombinirana iz trpežnega platna in usnja. Notranjost-2 lepo dodelana predala od tega en predal z zadrgo. Zunanjost- 2 predala. 1 predal je ozek v drugem je prostor za mobitel in kartice; + pas za čez ramo. Torba je primerna za prenosnik.

69,78 €

Ženska poslovna torba - 3000

Poslovna ženska torba. Notranjost-2 lepo dodelana predala + sredinski predal z zadrgo, prostor za mobitel in kartice; Zunanjost - na hrbtni strani predal z zadrgo, pod pokrovom predalček+ pas za čez ramo.

106,65 €

Ženska poslovna torba - 3382

Ženska poslovna torba ima v notranjosti dva predala, 2 krat zadrgo in sprednji predal na magnet. Zgornja zadrga omogoča zapiranje celotne torbice. Znotraj je zadrga, ki je namenjena shranjevanju manjših dragocenosti.

144,50 €

Vsi izdelki so ročno izdelani v Sloveniji.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.