BREZPLAČNA POŠTNINA za vsa naročila nad 70€. Domov » Moške torbe » Pokončne torbe - A4 plus format

Pokončne torbe - A4 plus format

Moške torbe v kategoriji A4+ so namenjene moškim, ki potrebujejo večjo torbo v kateri prostor najdejo nekateri prenosniki, itd.

Moška širša usnjena torba - 3267

Notranjost - 2 lepo dodelana predala + sredinski predal z zadrgo, prostor za mobitel in kartice; Zunanjost - na hrbtni strani predal z zadrgo, pod pokrovom predalček,viden predal + pas za čez ramo. Širša torba, ki je primerna za širše mape.

121,90 €

moška usnjena torba - 3269

Notranjost - 2 lepo dodelana predala + sredinski predal z zadrgo, prostor za mobitel in kartice; Zunanjost - na hrbtni strani predal z zadrgo, pod pokrovom predalček + pas za čez ramo.

105,90 €

Moška pokončna torba - 3270

Notranjost-2 lepo dodelana predala + sredinski predal z zadrgo, prostor za mobitel in kartice; Zunanjost- na hrbtni strani predal z zadrgo, pod pokrovom predalček + pas za čez ramo.

Dimenzije  | 28 36 12

Goveje rastlinsko strojeno usnje | črna, rjava

109,60 €

Moška torba - 3272

Notranjost - 2 lepo dodelana predala + sredinski predal z zadrgo, prostor za mobitel in kartice; Zunanjost - na hrbtni strani predal z zadrgo, vidna 2 predalčka za svinčnike in predalček za vizitke + pas za čez ramo.

105,90 €

Moška torba - 3274

Notranjost - 2 lepo dodelana predala + sredinski predal z zadrgo, prostor za kartice; Zunanjost - na hrbtni strani predal z zadrgo, vidna 2 predalčka za svinčnike in predalček za mobitel + pas za čez ramo.

105,90 €

Moška torba - 3275

Notranjost - 2 lepo dodelana predala +sredinski predal z zadrgo, prostor za kartice; Zunanjost- na hrbtni strani predal z zadrgo, viden predalček za mobitel in predalček za vizitke + pas za čez ramo.

118,10 €

Vsi izdelki so ročno izdelani v Sloveniji.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.