BREZPLAČNA POŠTNINA za vsa naročila nad 70€. Domov » Moške torbe » Poslovne torbe - aktovke

Poslovne torbe - aktovke

Poslovna usnjena aktovka - 3262

Poslovna aktovka z ličnim pokrovom. Notranjost - 2 lepo dodelana predala + sredinski predal z zadrgo, prostor za kartice; Zunanjost - na hrbtni strani predal z zadrgo, pod pokrovom predal, ob strani etui za mobitel + pas za čez ramo.

138,90 €

Poslovna aktovka prestige 3229

Poslovna aktovka prestigue je narejena iz najkvalitetnejšega rastlinsko strojenega govejega usnja,podložena pa je z svileno podlogo bordo barve,katera da torbi še poseben šarem.. Namenjena je sodobnemu urejenemu poslovnemu moškemu, ki ima rad red v svoji torbi in vedno vse kar rabi s sabo. Torba ima tri velike predalein en manjši predal na zadrgo.. Srednji predal je dodatno pregrajen in oblazinjen, tako, da lahko varno nosite svoj do 15,6 inčni prenosnik. Zadnji predal je namenjen nošenju dokumentov, spisov. Ima pa tudi dva dodatna predalčka v katerega lahko spravite polnilec za telefon in prenosnik.Sprednji predal je dovolj velik za dokumente, ali tablico.Zraven pa sta še dva predalčka za telefon, predalček za dva svinčnika in za kartice oziroma vizitke. Predal na zunanji zadnji strani torbe je narejen tako, da lahko služi kot predal ali kot  nosilec za na kovček. Torba ima tudi 4 cm pas za nošenje preko rame.

Dimenzije 42cmx31cmx 18cm

 

243,88 €

Poslovna usnjena torba 3228

Poslovna torba 3228 je narejena iz kvalitetne goveje nape, katera daje torbi mehak otip. Je pa vseeno malo ojačana, tako, da drži obliko. Torba ima dva predala in sredinski predal na zadrgo.

Primerna je za nošenje prenosnika do 15,6 inčnega,zato je zadnji predal na dnu dodatno oblazinjen, da je prenosnik na varnem. prvi predal je namenjen nošenju dokumentov, dodani pa so še predali za mobilni telefon, 2svinčnika, kartice vizitke. Na sprednji sptani pa so še trije praktični žepi. Sredinski je namenjen za očala, stranska pa za telefon, polnilec , denarnico... Torba ima ergonomsko oblikovan ročaj za udobno nošenje.

Dimenzije 42cm x31 cm x12 cm

189,91 €

Poslovna torba 3227

Poslovna torba 3227 je narejena z zelo kvalitetnega naravnega usnja. Zaradi dizajna in zapiranje na dve zaponki, ima torba športen pridih. V notranjosti ima dva velika predala in srednji predal z zadrgo. V notranjosti torbe je tudi dovolj velik predal za mobilni telefon, dva svinčnika in dva predalčka za kartice ali vizitke. Na zadnji strani pa je še priročen predal za shranjevanje dokumentov. Torba ima tudi snemljiv pas za nošenje preko rame. Dimenzije torbe 42 cm x 30 cm x 12 cm.

146,73 €

Poslovna športna torba 3226

Poslovna torba 3226 je namenjen poslovnežem, ki jim je všeč Casual stil. Je zelo prostorna in lepo premišlljeno urejena, tako, da imate lahko vsako stvar v torbi na svojem mestu. Torba ima 3 velike predale. Srednji je z zadrgo in je spodaj oblazinjen, tako, da je vaš prenosni 15,6 inčni računalnik lepo in varno shranjen.Sprednji predal je namenjen za spravljanje dokumentov. Ima pa dodatno 2 žepa, ki sta namenjena za shrambo polnilnih kablov za telefon in prenosnik. Zadnji večji žep ima še dodatne predale za dva mobilna telefona, svinčnike in kartice. Spredaj sta še dodatno dva žepa, ki dajeta torbi lep športni izgled. Zadaj pa je žep na dve zadrgi, tako, da ko zadrge odprete lahko torbo daste na ročaj kovčka.Če je pa spodnja zadrga zaprta, lahko služi kot dodatni predal. Torba je dimenzije 42cm x 30cm x15cm

199,67 €

Poslovna torba 3225

Poslovna torba 3225 je namenjena poslovnežem, ki imajo radi red v svoji torbi in je to za njih prava mala potujoča pisarna. Sredinski žep je namenjen 15,6 inčnemu prenosniku in je lepo oblazinjen.Sprednji žep je nekaj posebnega, saj se s pomočjo zadrg na boku lepo odpre in je torba zelo pregledna. Tu lahko spravite dva telefona, dva svinčnika, kartice, denarnico, polnilne kable. Zadnji predal pa je namenjen za nošenje dokumentov. Torba ima še praktičen predal na zunanji zadnji strani za hitro spravljanje dokumentov.

189,91 €

Vsi izdelki so ročno izdelani v Sloveniji.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.